De feestdagen is een leuke periode waarin je het jaar succes wilt afsluiten, de laatste puntjes op de i zet en natuurlijk je zakenrelaties, partners en klanten wilt belonen voor de goede zaken die je hebt gedaan. Wanneer je op zoek gaat naar leuke kerstgeschenken kom je tot de ontdekking dat er enorm veel keuze is. Welke geschenken zijn dan het beste om te geven? Dat is van een aantal zaken afhankelijk. In onze blog vertellen we meer over waar je op kunt letten en welke geschenken het leukste zijn om weg te geven.

Zoek kerstgeschenken die bij je bedrijf passen

Het is natuurlijk erg leuk om kerstgeschenken te zoeken die ook bij je bedrijf passen. Waarschijnlijk ben je in een bepaalde sector actief, zoals de IT of in de bouw. Dan is het wel zo leuk om je relaties en partners iets te geven die ook iets met je business te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een multitool sleutelhanger als je bijvoorbeeld in de bouw en constructie actief bent en je kunt je relaties verrassen met draadloze oordopjes of een Bluetooth speaker als je bijvoorbeeld in de IT actief bent. Om maar even een paar voorbeelden te noemen. 

 

Het leuke aan deze geschenken is dat je ze eventueel kunt laten bedrukken. Met een boodschap, tekst of de naam van je bedrijf. Soms is het ook mogelijk om de producten te laten bedrukken met het logo van de organisatie. Zo zet je het geschenk ook in als een handig promotiemiddel!

Bier- of wijn pakketten weggeven

Het is een beetje afhankelijk van de business waarin je actief bent, maar het is niet ongebruikelijk om rond de feestdagen bier- en wijnpakketten cadeau te doen. Deze kerstgeschenken vallen vrijwel altijd in de smaak. Zeker als je kiest voor een wat bijzonder pakket die uit speciaalbiertjes of bijzondere wijnen bestaat. Zeker voor premium klanten, zakenrelaties en leveranciers is het gebruikelijk om een iets luxueuze cadeau te schenken. Op die manier spreek je als ondernemer echt je waardering uit voor de business die jullie samen hebben gedaan.

Kerstgeschenken kopen? Ga voor een luxueus snackpakket

Hartige en zoete snacks zijn altijd populair en je kunt bijvoorbeeld voor luxueuze snack pakketten kiezen als je op zoek bent naar passende kerstgeschenken. Deze pakketten bevatten vaak hartige snacks, zoals chips en toastjes en lekkere dranken, zoals een speciaalbiertje of een lekkere Rosé. Je kunt ook kiezen voor een pakket met bijvoorbeeld een mix van chips, popcorn, chocolade en winegums of je kiest voor een pakket die een bepaald thema heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een Italiaans, Mexicaans, Spaans of Nederlands kerstpakket. In deze pakketten zitten producten waar deze landen om bekendstaan en bevatten vaak lekkernijen waar je relaties enorm blij van worden.

Als het budget niet niet is

Veel bedrijven hebben het zwaar en dan is er simpelweg geen budget om cadeaus weg te geven. Daar is helemaal geen schande in! Het is wel belangrijk dat je in ieder geval rond de feestdagen iets van je laat horen. Een mooie luxueuze kerstkaart van slechts enkele euro’s zijn alle mooie kerstgeschenken waarmee je in ieder geval je zakenpartners, klanten en relaties kunt bedanken en fijne feestdagen kunt toewensen.

#

Comments are closed