Wanneer je op je werk met een te gek team werkt, is het natuurlijk wel leuk om af en toe eens iets te gaan doen met elkaar. Waar het de ene keer blijft bij een borrel op het terras, is het de andere keer leuk om iets actiefs te gaan ondernemen. Niet alleen is dit ontzettend leuk om te doen, maar is het ook nog een goed voor de saamhorigheid van het team. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat het dezelfde productiviteit ten goede komt. Kortom, tijd om eens iets leuks te gaan doen dus! Om je een idee te geven welke mogelijkheden voor een leuk teamuitje er zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Escaperoom

Zoek jij wat inspiratie voor een leuk teamuitje in Noordwijk, dan is een escaperoom hiervoor bij uitstek geschikt. Het leuke hieraan is, is dat het niet alleen ontzettend leuk is om te doen, maar het ook inzichten geeft in de verschillende rollen die binnen een team heersen. Vooral voor een leidinggevende is dit mooi om te zien. Niet voor niets maakt dit daarom dus ook vaak onderdeel uit van een bepaald coachingstraject. Wat je namelijk ziet, is dat er altijd mensen zijn die het voortouw nemen, mensen zijn die volgen en mensen die bezig zijn met iets anders dan het uiteindelijke doel. Het is dus vooral voor een leidinggevende heel mooi terug te vertalen naar bepaalde situaties op de werkvloer.

Bowlen

Bowlen is en blijft natuurlijk onverminderd populair. Waar je tijdens een escaperoom moet nadenken, kun je bij het bowlen gewoon lekker even je gedachten de vrije loop laten. Bowlen is een populaire sport en recreatie activiteit waarbij spelers met behulp van een bowlingbal proberen om zoveel mogelijk kegels (pinnen) om te gooien. Bowlen kan als individuele sport of als teamspel worden beoefend en kan gespeeld worden door mensen van alle leeftijden. Het leuke is, is dat je ook kunt kiezen voor een arrangement. Zo heb je niet alleen een prachtige spelelement wat centraal staat, maar zorg je ook direct voor een hapje en een drankje.

Solex tours

Solex tours zijn toerritjes die worden gemaakt op een solex, een tweewielig motorvoertuig dat populair was in de jaren 50 en 60. Solex tours kunnen een leuke manier zijn om een stad of regio te verkennen en het landschap te zien vanuit een ander perspectief. Super leuk dus om op een speelse wijze de stad te verkennen. Het leuke hieraan is ook, dat je tussendoor ergens kunt stoppen voor een hapje en een drankje. Vooral de lol en de prachtige natuur die je tijdens de rit ziet, dient als perfect ingrediënt voor een teamuitje met jouw team!

#

Comments are closed