We kennen allemaal wel van die gelegenheden waarbij een stamppotbuffet niet zou misstaan. Tijdens een buurtfeest, met een jubileum, met de feestdagen of tijdens een bedrijfsuitje. Door een stamppotbuffet door een cateraar te laten verzorgen zijn er voor niemand extra werkzaamheden te verrichten en kan iedereen zich focussen op het lekkere eten en de gezellige sfeer die het met zich mee brengt. Geen gedoe met inkopen doen, koken, het buffet opdekken en naderhand de boel weer opruimen en afwassen. Ter Burg catering neemt u graag al deze voorbereidingen en werkzaamheden uit handen. Al vanaf een zeer klein bedrag verzorgen zij een stamppotbuffet catering waar u en uw gasten de vingers bij af likken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk en goedkoop kan? Schakel Ter Burg in!

Voor ieder budget een stamppotbuffet

Voor iedere portefeuille is de catering van een stamppot buffet van Ter Burg weggelegd. Hebt u daarnaast nog andere wensen? Leg het aan ze voor, ze denken graag met u mee. Niet alleen het stamppotbuffet nemen ze graag voor hun rekening maar desgewenst nog veel meer. Wat dacht u van een compleet ingerichte partytent met een mobiele tap, statafels, verwarming en een podium voor de feestband? Voor een extra winterse beleving worden er buiten fakkels geplaatst. U bedenkt het en Ter Burg Veenendaal regelt het. Wat ook zo fijn is aan een stamppotbuffet catering: serviesgoed, bestek en warmhoud rechauds zitten standaard bij de prijs inbegrepen. En u mag alles weer vuil aanleveren. Scheelt u weer opruimen en een heleboel afwas.

Waaruit bestaat een catering stamppotbuffet?

Een traditionele stamppotbuffet catering van Ter Burg bevat natuurlijk  boerenkool, zuurkool en hutspot. Daarbij nog een stamppot rauwe andijvie, rookworst, gehaktballetjes in jus en diverse tafelzuren en mosterd. Kiest u voor het gouden stamppotbuffet dan staat er hete bliksem, prei en rode koolstamppot, en een niet te versmaden snijbonenstamppot. En natuurlijk kunt u ook overleggen om een andere variant in uw stamppotbuffet aan te brengen. In overleg is alles mogelijk en gaat Ter Burg in uw wensen mee. Liever een andere variant dan een stamppotbuffet catering? Ook hiervoor is Ter Burg catering hét adres waar u moet zijn!

#

Comments are closed